Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Parallel #3: (h)ear meets The Scream

4W3A7997k

Afgelopen donderdag, tijdens de finissage van Parallel #3 was er sprake van een heus festival. Tijdens Parallel, een project in samenwerking met poppodium Nieuwe Nor, draait het om kunstenaars in wiens leven en werk muziek een belangrijke rol speelt. Zij gaan op onderzoek naar de grenzen, verschillen en parallellen tussen de verschillende disciplines. Voor de finissage van de afgelopen editie werd Mike Kramer gevraagd om mee te denken over de programmering. Kramer is klankkunstenaar en artistiek directeur van (h)ear. Mede dankzij zijn inbreng trad een keur aan bijzondere artiesten op. Van de concrete poëzie van Erik J de Jong, de sonische landschappen van Lucas Kramer en de geluidsemoties van Kevin Verwijmeren tot de lo-fi noise van Glice, het urgente bass & sax lawaai van Albatre en de anarchie van de ‘Garbage Trash Noise Hooligans’ Fckn’Bstrds. Dat het een enerverende en opzienbarende avond werd zal niemand verbazen.

De finissage van Parallel #3 vond op op 20 april j.l. plaats in Poppodium Nieuwe Nor i.s.m. (h)ear Audioresearch De presentatie van Parallel #4 is op 11 mei in dezelfde zaal. Meer info over Parallel vind je hier. Foto’s: René Bradwolff.

a4W3A7954k

b4W3A8021k

c4W3A8094k

d4W3A8142k

e4W3A8097k

f4W3A8005k

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 224 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud