Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Parkstad Popstad op Pinkpop


Aanstaande vrijdag gaat in Landgraaf de 48ste editie van Pinkpop van start. Naast grote namen zoals Kings Of Leon, Green Day en Justin Bieber biedt het festival een programma dat zo divers is dat we aan de ene kant de loeizware metal van Five Finger Death Punch kunnen beluisteren en aan de overkant van het spectrum Guus Meeuwis aantreffen. Onze speciale aandacht gaat uiteraard uit naar onze eigen Parkstad Popstad helden. Want naast System Of A Down, Martin Garrix en Live staan ook The Ten Bells en Lotte Walda in het tijdschema. Beiden kwamen onlangs met nieuw werk. The Ten Bells slingerde de videoclip van Commence de wereld in, waar Lotte het nummer Out Of The Circle presenteerde. Wij wensen beiden veel succes op Pinkpop. Gaat dat zien!

Pinkpop 2017 zal op 3, 4 en 5 juni plaatsvinden op Megaland in Landgraaf. De Afgrond doet via Instagram, Twitter en Facebook live verslag vanaf het festivalterrein en zal later terugblikken met diverse (foto)reportages. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor alle dagen, deze zijn online te verkrijgen via Ticketmaster en als hard copy bij Satisfaction Records Heerlen.

pinkpop-2017-logo-half

 

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 224 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud