Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Nu Of Nooit

0-b99a5220kWalden

Vrijdagavond streden in de Nieuwe Nor in Heerlen vijf bands voor een plek in de grote Nu Of Nooit finale. Nicky Monreau, Walden, Kwante Hippe, Sugar Plum Fairy en Barosz deden hun best om de jury te overtuigen. Een dag later werd bekend dat van dit gezelschap Walden uit Sittard de eindronde heeft gehaald. In haar thuisstad (op 9 december in Poppodium Volt) mag ze de strijd aan gaan voor een plaats op het affiche van Pinkpop 2018. Parkstad Popstad wordt daar vertegenwoordigd door het Heerlense Vortex Surfer. De overige finalisten zijn The Ragtime Rumours (Swalmen), Tamarin Desert (Baarlo), Uncle Harry (Nederweert) en Antikthera (Maastricht). Foto’s: René Bradwolff

b99a5332kBarosz

b99a5286kSugar Plum Fairy

b99a5271kKwante Hippe

B99A5208kNicky Monreau

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 224 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud