Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Cultura Nova (1)

Afgelopen vrijdag ging Cultura Nova van start. Het internationale theaterfestival dat in Heerlen en omgeving op buitengewone locaties het nieuwe culturele seizoen inluidt. Onze fotografe Anita Hondong bezocht de vurige opening en het CityLiv event.

CN14-7

CN14-13

CN14-17

CN14-25

CN14-33

CN14-36

 

CN14-56

CN14-62

CN14-69

CN14-75

CN14-84

Cultura Nova begon afgelopen vrijdag en duurt nog tot zondag 7 september. Het volledige programma staat hier. Speciaal voor de openingsavond van de 24ste editie vond er op verzoek van het festival een unieke samenwerking plaats tussen twee befaamde Franse gezelschappen: Cie. Carabosse, bekend van hun vuurinstallaties en vuurshows, en Groupe F, wereldberoemd vanwege hun vuurwerkshows en hun vuurinstallaties. / CityLiv riep internationale architecten, designers en kunstenaars op om met gebruikte of uit sloop afkomstige materialen een tijdelijke eyecatcher voor de openbare ruimte van Heerlen te ontwerpen.

Article by Administrator

Ik schrijf geen artikelen, maar onderhoud enkel de website! Read 64 articles by


Luister ook naar DE AFGROND op de radio. Iedere maandag en woensdag tussen 22.00 en 23.00 uur op RTV PARKSTAD. Op 89.2 FM of via deze live stream.

RSS Parkstad Popstad

  • Parkstad Popstad Concertagenda
    13 maart Waylon – Limburgzaal, Heerlen Rowwen Hèze – Theater, Kerkrade Vicious Rumours, Disquiet – Oefenbunker, Landgraaf Invictus, Reyner, Last Day On Earth – Bluff, Heerlen Chaotic Hostility, MBK e.a. – Nieuwe Nor, Heerlen 14 maart Rowwen Hèze – Theater, Kerkrade Southern Blues Night: John Primer e.a. Parkstad Limburg Theater, Heerlen Open Podium – Café... […]

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud