Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Pinkpop 2016 – dag 1

rhcpRed Hot Chili Peppers (Foto: Hub Dautzenberg)

Na een zinderende start tijdens de Nacht van Pinkpop in de Oefenbunker op donderdag, ging een dag later de 47ste editie van Pinkpop dan echt van start. De temperatuur was aangenaam, de zon scheen en de sfeer was goed als altijd. Na een afwisselend programma, dat startte met Nu Of Nooit-winnaar Storksky en vervolgens de meest uiteenlopende genres aaneenreeg, werd de vrijdag op de 3FM stage afgesloten met een knalfeest van Major Lazer waarna de Red Hot Chili Peppers zich enigszins revancheerden voor hun lamlendige set van 2006. De peper was nog steeds niet overdadig aanwezig en niet zo hot als gehoopt maar de band wist op momenten aanstekelijk te funken en doorspekte de setlist met voldoende hits om over de volle lengte te blijven boeien. Foto’s (tenzij anders vermeld): RenĂ© Bradwolff

storksky2Storksky

skipndieSkip&Die

the-strutsThe Struts

clean-peteClean Pete

major-lazerMajor Lazer (Foto: Hub Dautzenberg)

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 224 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud