Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Parkstad Popkwis

00POPSTAD-10

Afgelopen zondag vond in de Nieuwe Nor de achtste editie plaats van de Grote Parkstad Popkwis. 24 Teams uit Limburg, Brabant en België werden getest op hun allround kennis over zes decennia popmuziek in de breedste zin des woords. Van Elvis Presley en de Spelbrekers via Cilla Black, Status Quo en Mouth & Macneal tot Joy Division, Gorki, K3 en Rihanna. De Quiz werd gewonnen door These Charming Men. Fragmenten uit de kwis en de volledige eindstand zijn hier te bekijken. Foto’s: Anita Hondong

01POPSTAD-1

02POPSTAD-7

03POPSTAD-6 CharmingMen

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 224 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud