Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

ParkCity Live (1)

1PUBLIEK-47

Afgelopen weekend vond in het Heerlense Bekkerveld het jaarlijkse ParkCity Live festival plaats. Met een keur aan populaire bands en een indrukwekkend randprogramma. De Afgrond stuurde fotografe Anita Hondong op pad voor een sfeerverslag.

Het is op ParkLity Live allemaal tot in de puntjes geregeld. In de takken zien we mooie turquoise lintjes, klassieke witte lampjes en lieve schaapjes tussen alle zit- en loungebankjes. Ontzettend knus en vrolijk ingericht. Je ziet hier veel ouders met kinderen genieten van het heerlijke weer en de beschutte plekjes tussen de bomen. Er rijdt zelfs een heuse ballonnenkar rond om kinderen te vermaken met ballonbeestjes, ik zie zelfs een hele grote octopus voorbij komen. Ook lopen er vuurspuwers en slangenbezweerders. Er zijn volop kraampjes met lekker eten, van Surinaamse hapjes tot een oerhollandse frikandel. Of gewoon een lekker ijsje. Er zijn stands waar je kleding, ringen, kettingen, tassen en zonnebrillen kunt kopen. De VIP lounge kijkt vanuit de hoogte over het veld. In de tent van OOR magazine zijn veel artiesten te vinden voor signeersessies en een praatje met de fans. Salsa workshops, een travestie-show, je kunt het zo gek niet bedenken. Er was dus ook buiten de muziek (waarover morgen meer) veel te beleven op Parkcity Live. Of je nu een baby bent of een oma, het is er voor iedereen leuk. Op naar de editie van 2016.

ParkCity Live vond op 11 en 12 juli plaats in Bekkerveld, Heerlen. Morgen meer ParkCity Live op de Afgrond…

PUBLIEK-1

PUBLIEK-34

PUBLIEK-44

PUBLIEK-32

PUBLIEK-3

PUBLIEK-15

 

 

 

Article by Lidia Carreno

Lidia Carreno Nieuwsgierig naar veel. Groot muziekliefhebber. Houdt van expressieve, creatieve mensen en situaties. Verbetert graag de wereld. Schrijft gevoelig met een ouderwetse pen. Cynisme is een manier van overleven. Liefde zie je overal! Keep on Rocking in a free world. Read 28 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud