Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Geachte mijnheer Laden,

Graag maken wij u attent op een zeer voordelige aanbieding! Ons bedrijf, Delete&Louche, is namelijk gespecialiseerd in uitstekende managementcursussen!
Cursussen waarbij wij niet alleen de nadruk leggen op goed leiding geven maar zeer zeker ook op efficiëntie.
Mogen wij dan ook een minuutje van uw tijd vragen om u uit te leggen waarom wij denken dat u baat heeft bij onze cursussen.
Het is ons opgevallen dat uw communicatie nogal gebrekkig is. Als een goede leider zou het belangrijk zijn als u wat meer op de werkvloer zou komen. Werknemers zijn in de loop der tijd veranderd en stellen het zeer op prijs als u persoonlijke aandacht biedt (denk ook af en toe aan incentives). Daarnaast is het niet alleen intern communicatief slecht gesteld met uw bedrijf maar zeker ook extern. U hebt managers in dienst die geen Engels spreken. Wellicht is dit u ontgaan maar Engels is de laatste jaren een heuse voertaal geworden. Het is dus handig om een of twee mensen in uw gelederen te sluiten die uw p.r. in het Engels zouden kunnen verzorgen. Uiteraard kan Delete&Louche u hier ook uitstekend mee helpen.
Verder lijkt ons uw bedrijf zo weinig winstgevend. Hoe zit het met uw financiële afdeling? Weet u zeker dat u ook op deze belangrijke plek een goede leidinggevende heeft zitten?
Gelukkig kunt u nog rekenen op uw sponsoren maar ook dit zal niet altijd vanzelfsprekend zijn. U moet niet alleen op korte termijn denken maar ook op de lange termijn.
Want, mijnheer Laden, nu komen we op een belangrijk kernprobleem binnen uw organisatie. Uw prestaties zijn niet overtuigend. Laten we vooral eerlijk zijn, want dat vinden we binnen Delete&Louche zeer van belang (we vinden het in onze bedrijfspolicy belangrijk dat de klant altijd een eerlijk antwoord van ons ontvangt).
Wat hebt u nu eigenlijk bereikt?
Uw actie op 9/11 was zeer succesvol. Daarover kunnen we het met zijn allen eens zijn. Uw medewerkers hebben zich, op een na, goed van hun taak gekweten.
De oorlog die het daarna Afghanistan en Irak gekost heeft zou u wel moeten meewegen in uw jaarlijkse eindbalans maar dat kan nog goed worden afgeschreven denken wij.
Echter. Daarna werd het stil rondom u. Of dit alleen in het Westen zo is geweest of ook binnen uw meer populaire kringen, dat is voor ons op dit moment nog niet goed te overzien. Maar vergeet u de Westerse markt niet! In plaats van goede kantoorruimte en een soepel draaiende zaak heeft u zich de jaren erna moeten verstoppen in diverse grotten met weinig comfort en zonder internetverbinding. Dit is toch niet meer van deze tijd mijnheer Laden!
Onlangs hebt u nog een krakende band via de telefoon afgeleverd na een zeer slecht uitgevoerde actie van een medewerker. De amateuristische manier van uitvoering noopt ons te zeggen dat u deze medewerker op staande voet zou moeten ontslaan. Maar ook uw dreigementen komen nu niet meer geloofwaardig over. Negen jaar na uw grote doorbraak en dan zo’n slechte actie. Dat moet toch zeker beter kunnen?!!
Mijnheer Laden, Delete&Louche heeft voor u speciale aanbiedingen waarbij u een totaalpakket kunt kopen en hiermee meteen uw organisatie waterdicht kunt verbeteren!
Laat deze aanbieding niet lopen want zij is eenmalig!
Wij beloven u: een efficiënte manier van werken, goed gemotiveerde medewerkers, beduidend betere p.r., effectiever uitgevoerde acties. Laat het aan Delete&Louche over en uw bedrijf spint binnen no time weer als een goed geoliede motor!
Wacht niet te lang !

Met vriendelijke groet,

Directie Delete&Louche

Article by Monica Dols

Monica Dols Dieren, kinderfeestjes, cultuurhuisheerlen, evenementen, creatieve dingen bedenken, positief, organiseren. Monica Dols tagged this post with: , Read 132 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud