Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Maiden uniteD

MaidenUnitedNieuwenor09-10-2015-5789

Maiden uniteD is een all-stars band wiens repertoire bestaat uit akoestische her-arrangementen van Iron Maiden klassiekers. Niet zomaar een coverband dus, maar een band met een eigen gezicht, status en aanhang. Grote blikvanger is uiteraard Threshold-zanger Damian Wilson, ook nu weer ongekend goed bij stem en groots qua interactie met het publiek. Gitarist Ruud Jolie (Within Temptation), bassist Joey Bruers (Up The Irons), toetsenist Leon Den Engelsen (Bo Saris) en drummer Dirk Bruinenberg (Vulture, Elegy) completeren de huidige tourbezetting. Niet vreemd dus dat Maiden uniteD veel volk naar Heerlen weet te lokken, dat krijgt waar het om vraagt: een fraai boeket Iron Maiden songs in een bijzondere en vaak verrassende verpakking. Of zoals een van de bezoeksters na afloop vertelt: “A night to remember.” Foto’s: Katharina Sogeler

Maiden uniteD speelde op 9 oktober jl. in Poppodium Nieuwe Nor, Heerlen. Setlist: Killers, Strange World, Futureal, The Trooper, 2 Minutes to Midnight, Charlotte the Harlot, Remember Tomorrow, The Evil That Men Do, Revelations, Children of the Damned, Aces High, 22 Acacia Avenue, Die With Your Boots On, Wasted Years.

MaidenUnitedNieuwenor09-10-2015-5768

MaidenUnitedNieuwenor09-10-2015-5756

MaidenUnitedNieuwenor09-10-2015-5765

 

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 224 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud