Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Pro Freestyle

profreestyle-8888

Donderdag ging in het centrum van Heerlen het urban action sports toernooi Pro Freestyle van start. Het toernooi voltrok zich rondom zes sportdisciplines: Skateboard Street, BMX Street, BMX Park, Inline Park, Step Park, MTB Park. Topsporters uit binnen- en buitenland gingen daarbij de strijd met elkaar aan op een speciaal ontworpen course met meters hoge ramps en schansen. Maar ook lokaal en regionaal talent kreeg de kans om zich te presenteren. Met name de BMX Pro-finale op zondagavond was uiterst spectaculair. Fotograaf Katharina Sogeler was zaterdag voor ons ter plekke en maakte onderstaande beelden.

Pro Freestyle Heerlen vond plaats van 30 juni t/m 3 juli op diverse locaties in de binnenstad van Heerlen. Katharina’s volledige beeldverslag vind je hier. De volgende Pro Freestlye Heerlen vindt plaats in juni 2017.

profreestyle-9013

profreestyle-8864

profreestyle-8832

profreestyle-8828

profreestyle-9016

 

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 224 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud