Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Postpunk herfst in Parkstad Popstad

postpunkkwartet

Gratis naar Lene Lovich, Peter Murphy, Twice A Man én Die Nerven?

Dat Parkstadpopstad door de jaren heen een uitstekende reputatie heeft opgebouwd als new wave en postpunk regio behoeft geen verdere uitleg. Poppodium Nieuwe Nor weet dat als geen ander en pakt deze herfst binnen dit kader uit met een kwartet aan topartiesten.

Te beginnen op 7 oktober met Lene Lovich, die we allemaal nog kennen van haar bijdrage in de Herman Brood speelfilm Cha Cha en haar hitparadesucces Lucky Number in 1979. Vier dagen later staat Bauhaus-opperhoofd Peter Murphy op dezelfde planken met een akoestische set. Op 5 november is het weer tijd voor de jaarlijkse Inpoet Reünie met DJ Kitty en de Zweedse formatie Twice A Man die voor het eerst na de roemruchte jaren ’80 terugkeert in Limburg. En dan zijn er tenslotte, op 12 november, nog Die Nerven, dé Duitse postpunksensatie van dit decennium.

Vier keer de hoofdprijs dus. En dat bedoelen we deze keer ook letterlijk want De Afgrond mag in samenwerking met Parkstad Popstad naast losse kaartjes voor deze shows als klap op de vuurpijl twee exclusieve postpunk combitickets voor dit superkwartet verloten. Dat zijn dus twee keer vier tickets in één keer.

Check de actie bij Parkstad Popstad op Facebook, deel de foto en tag iemand die je graag wil meenemen. Wie weet hoor jij dan volgende week of je de gelukkige winnaar bent van de felbegeerde hoofdprijs of twee losse tickets. Succes!

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 224 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud