Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Red Ribbon Army

4w3a7075k

Vrijdagavond presenteerden de ‘nineties kids’ van de Zuid-Limburgse hiphop-formatie Red Ribbon Army hun nieuwe album ‘Interracial’ in een dampende Nieuwe Nor. En uitgerekend op dat moment lag onze beoogde Afgrond-verslaggeefster ziek in bed. Met haar gaat het inmiddels alweer een stuk beter en omdat de überconcertfotograaf van Parkstad Popstad en wijde omtrek ook aanwezig was kwam alles nog op zijn pootjes terecht. Met dit soort foto’s van René Bradwolff heb je namelijk bijna geen tekst meer nodig.

Red Ribbon Army, Nieuwe Nor Heerlen (30 september 2016)

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 224 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud