Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Adieë Lex!

Per 1 januari 2017 neemt Lex Nelissen afscheid als directeur van Cultuurhuis Heerlen. Het laagdrempelige theater en het bijbehorende café, dat tijdens het beleid van de voormalige ‘nachtburgemeester van Heerlen’ eindelijk tot bloei kwam. Eerder deze maand verscheen zijn afscheids-cd ‘T Geet Mich Good, Adieë Wa! en afgelopen dinsdag werd zijn laatste werkdag op passende wijze, en dus feestelijk, gevierd met Lex’ muzikale vrienden. Met onder anderen Ton Engels, Ivo Rosbeek, Paul van Loo, René Bijlmakers, G.R. Harrison, Joep Conjaerts, Ron Bormans, Joep Larue, Kristy Hollands, Janneke & Maartje Meessen, Winand en Bart Bijlmakers en Emil Szarkowicz. Onze fotograaf René Bradwolff was aanwezig en stuurde de volgende foto’s.

04w3a3783k

4w3a3951k

4w3a3913k

4w3a3858k

4w3a3969k

4w3a3990k

 

Article by Marco Smeets

Marco Smeets Marco Media, Mijnstreek Oost, Parkstad Popstad, wannabe hardloper en de muziek in mijn hoofd... Read 224 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud