Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Myspace button
Linkedin button

Heerlense tuinen gezocht om te Gluren bij de Buren

foto GBDB
Huiskamerfestival Gluren bij de Buren zoekt tuinen en acts. Gluren bij de Buren komt voor de eerste keer naar Heerlen en wel op zondag 30 juni 2024. Amateurkunstenaars van alle soorten disciplines betreden de gazonnen als podium in Heerlen! Tuinen en acts kunnen worden aangemeld tot en met zondag 12 mei

Allerlei soorten optredens zijn denkbaar op het podium van Gluren bij de Buren. Muziek, theater, dans, cabaret, het kan en mag allemaal. Alle podiumkunstenaars treden drie keer een half uur op, telkens voor nieuw publiek. Ook tuinen in alle soorten en maten kunnen aangemeld worden. De programmamakers zoeken een act die past bij het formaat van het tuintheater.

Het festival vindt plaats in 29 gemeenten: Almere, Amersfoort, Arnhem, Breda, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Dronten, Ermelo, Harderwijk, Heerlen, Hengelo, Huissen, Leeuwarden, Leusden, Maastricht, Nijmegen, Roermond, Roosendaal, Sittard-Geleen, Stichtse Vecht, Utrecht, Venlo, Wageningen, Woerden, Zaanstad, Zutphen en Zwolle.

Meer informatie en aanmelden tot en met zondag 12 mei via www.glurenbijdeburen.nl 

poster gbdb

GBDB 2

Article by Administrator

Ik schrijf geen artikelen, maar onderhoud enkel de website! Read 67 articles by

Email

Categories

Like us

Afgrond Archief

Better Tag Cloud